INTER + 4Webcom bundelen krachten

INTER & 4Webcom bundelen krachten

Met ingang van 17 mei 2018 zijn INTER en 4Webcom een officiële samenwerking aangegaan. 4Webcom is een ervaren softwarebedrijf met eigen ontwikkelde communicatieplatformen en is jarenlang Europees partner van Zoom uit Silicon Valley. Onder de naam INTER4Collaboration worden vanaf nu snelle en schaalbare oplossingen voor video conferencing, virtual classrooms en webinars in Nederland aangeboden, gebaseerd op het in Amerika populaire en snelst groeiende online collaboration platform van Zoom.

Met hardware van INTER en software van Zoom worden de krachten van beide bedrijven gebundeld tot één sterk geheel. Gezamenlijk biedt dit een complete en betaalbare oplossing voor high end live online communicatie via de cloud. Geschikt voor interne en externe communicatie en werkt op alle devices.

Zoom communiceert met alle gangbare video conferencing solutions in de markt en is onlangs door Gartner betiteld als marktleider. Heb je een Cisco of Polycom oplossing of werk je met Skype for Business van Microsoft vanaf een laptop? Zoom brengt al deze oplossingen samen in één online video conference omgeving. Dat gaat eenvoudig en snel. Daarnaast kun je met Zoom samenwerken op afstand, online vergaderen, webinars organiseren en draadloos presentaties delen. Standaard met 100 video’s tegelijk.

Het maakt hierbij niet uit welke hardware je gebruikt. Dit kan een reeds aanwezig systeem zijn of je kunt je laten adviseren door een van onze specialisten. Wij adviseren je graag over de bijzonder innovatieve oplossing van Zoom Rooms of een andere combinatie van hardware en software die bij jouw behoefte past. Samen kijken wij welke totaaloplossing met schermen, camera, microfoon en touch panel voor jouw situatie geschikt is.

Gecombineerd met het Zoom platform ontstaat dan een stabiele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving voor video conferencing en nog veel meer!

Tesla en Uber zijn slechts twee sprekende voorbeelden van de vele multinationals die wereldwijd – samen met ruim 1 miljoen andere bedrijven – de Zoom software voor diverse toepassingen gebruiken. Meetings kunnen bijgewoond worden door honderden deelnemers met video en audio, en webinars tot 10.000 deelnemers én meer. Kortom, INTER4Collaboration is er klaar voor.

Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvende live online demonstratie: neem gerust contact met ons op!