Skip to content

SendCloud | Zoom Room

SendCloud Zoom Room | INTER

Internationaal naadloos communiceren & samenwerken – #Video is the New Voice!

Wat doe je als je een webshop runt en het verzendproces een blok aan het been is? Zoeken naar een oplossing! En die vind je bij SendCloud | Europa’s #1 Verzendplatform – professioneel & modern Softwarebedrijf 2019.

“Onze missie is het taboe doorbreken dat verzenden een hassle is. En je het niet kunt inzetten als een marketinginstrument, waarin je de klant van jouw webshop kunt meenemen in de gehele reis naar het pakketje op de mat”, spreekt Roland Jansen, Partner Manager Benelux, enthousiast uit.

SendCloud Zoom Room | INTER

Wij werken met veel internationale collega’s en willen graag persoonlijk contact met elkaar houden. Onze Zoom Room is een super oplossing om heel snel naadloos samen te werken. Nu kunnen we snel, makkelijk en persoonlijk schakelen met onze Internationale partners en klanten.

Video zorgt voor hogere betrokkenheid, sterkere relaties én stelt je in staat sneller besluiten te kunnen nemen. 

Benieuwd hoe SendCloud, voorzien van advies en complete systeem integratie door INTER, als Softwarebedrijf 2019 communiceert? Ontdek het in deze video referentiecase!

Wilt u weten wat INTER4Collaboration voor uw organisatie kan betekenen?

Scroll To Top