Virtual Classroom

LEREN OP AFSTAND

Voor scholen of andere organisaties die zich met online leren, blended learning of leren op afstand bezig houden, hebben wij de juiste tools.

Met het Educatiepakket van ZOOM heb je een alles in één applicatie. Alle belangrijke functies voor online onderwijs aan groepen zijn voorhanden. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 2.185,- exclusief BTW - inclusief een training op afstand voor 10 docenten, aansluiten account en live video support.

Met het Educatie pakket kunnen maar liefst 20(!)  docenten tegelijk, onbeperkt en los van elkaar online klassen inplannen, voorbereiden en live organiseren. Zo ook een online ouderavond op afstand.

Tevens kan je het pakket uitbreiden met vele gratis gebruikers, bijvoorbeeld studenten.

EDUCATIEPAKKET

Het Educatiepakket is veilig en heeft alle (mobiele) functies die nodig zijn, waaronder een zeer geavanceerde chat module. Deze module biedt een veilige en nog meer geavanceerde oplossing dan Whats App.

Het pakket beschikt ook over gratis (video) bellen voor leerkrachten en studenten dan wel communicatie tussen studenten onderling.

Tevens de mogelijkheid om het gebruik van ZOOM te koppelen aan je eigen LMS (learning management systeem). Het is te veel om op te noemen. Tienduizenden scholen en universiteiten over de hele wereld gebruiken de Zoom Cloud communication software.

92% van de top universiteiten in de USA gebruiken dit programma.

We spreken je graag voor meer info of een live online demo.

MBO leerlingen, deelnemers en studenten in 2018
Voortgezet onderwijs leerlingen, deelnemers en studenten in 2018
Zieke leerlingen die thuis leren
Gemiddeld 5 - online- beeldschermen per huishouding