Skip to content
  • Your Admin Panel

    Login

  • Gebruikersnaam

  • Wachtwoord

RENT A ROOM , MAAR DAN OP MAAT!

Naast onze meeting solutions op basis van Zoom software hebben wij een geheel eigen platform ontwikkeld. Dit platform is naadloos gekoppeld aan ZOOM.

Middels dit platform kunnen wij voor jouw organisatie virtuele vergaderruimten beschikbaar stellen en voorzien van een planner - reserveringssysteem - in jouw eigen look & feel.

Met de planner kun je eenvoudig de gewenste vergaderingen reserveren.

Je krijgt een eigen inlogomgeving en een Admin-Portal voor de beheerder. Wij bieden virtuele vergaderruimten op maat voor jouw organisatie.

Via de planner kunnen alle door jou geautoriseerde werknemers toegang krijgen tot het platform. Van daaruit plan je een eigen meeting in één van de minimaal 5 video rooms waarin de meetings plaatsvinden.

Van één op één tot 100 deelnemers, jij bepaalt. Meeting reserveren voor één uur of meer? Ook dat stellen wij voor jou in op maat.

SUPPORT OP AFSTAND

Voor support calls wil je een oplossing die je in staat stelt snel je klant te helpen. En tegelijkertijd wil je tactisch rijden en niet voor elke willekeurige support vraag in de service auto springen.

Wat kun je doen om daar verandering in te brengen? Met een of twee aparte rooms voor online beeld support op afstand, om bijvoorbeeld de PC van jouw klant over te nemen betekent pure winst voor je bedrijf.

Met ons platform 'huur' je als het ware een virtuele vergaderruimte voor een bepaalde tijd, en de planner regelt de rest.

Steeds meer organisaties willen een platform en zo de vele voordelen en besparingen te benutten. Van verkoop op afstand tot en met customer support of interne meeting.

Jouw eigen video communicatie platform regelt jouw remote business!

Lees meer over onze services

Zoom licenties voor jouw bedrijf
Huddle Room [2-6 personen]
Maatwerk platform INTER4Collaboration
Blog | INTER4Collaboration
Scroll To Top