Skip to content

In 5 stappen naar persoonlijk & interactief online samenwerken

5 STAPPEN

Elke organisatie communiceert, vergadert, overlegt, traint, informeert, draagt kennis over of levert wel een vorm van support. Hoe doe je dat nu? Wat heb je al in huis en met welke kleine aanpassingen kan je een enorme impact teweeg brengen? Wat denk je van waarde toevoegen voor je collega’s en relaties door te zorgen voor een hogere medewerkers- en klanttevredenheid?

INTER4Collaboration heeft hiervoor een kort en krachtig 5-stappenplan ontwikkeld. Hiermee kan je samen met ons, snel en doelgericht de juiste professionele stappen zetten om ook jouw organisatie op een professionele en kostenbesparende wijze op een nieuwe manier te laten communiceren. Zowel intern als extern.

 • Stap 1

  Kennismaken! Met INTER4Collaboration en onze oplossingen is dit vrijblijvend en natuurlijk gratis! Onder het motto practice what you preach gaan we elkaar eerst live online ontmoeten.  We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen en na de eerste online meeting kunnen we elkaar ook op locatie ontmoeten. Samen brengen we je wensen in kaart en vertellen je daarna wat we voor jou kunnen doen.

 • Stap 2

  Inspiratie! Trends komen en gaan, maar het is zaak om juist de ontwikkelingen eruit te pikken die jouw vak en jouw business blijven beïnvloeden. We gaan in het vervolggesprek mogelijke toepassingen en bewezen formats voor jouw business met je bespreken. In een quick-tour zie je welke basis functionaliteiten de oplossing kent waarna we vervolgens de oplossing kiezen die nauw bij jouw wensen en eisen aansluit. Anders gezegd, de juiste communicatie toepassingen naar voren schuiven die voor jouw business en doelgroepen relevant zijn. En uiteraard krijg je hiervoor een treffend voorstel van ons.

 • Stap 3

  Let’s do it! Wanneer je akkoord bent met ons voorstel gaan we direct aan de slag. We activeren je live online account. En heb je gekozen voor een zeer professionele conference oplossing als een Zoom Room dan komen we die bij jou op locatie installeren en inrichten. Heb je onderweg nog wensen, dan nemen we die gelijk mee. Combineer dit met onze gebruikerstraining op maat en je bent klaar om te gaan Zoomen!

 • Stap 4

  Super userfriendly! Al onze oplossingen zijn gericht op 100% gebruikersgemak –  je hebt weinig tijd nodig om onze oplossing als een professional te kunnen gebruiken. Naast een hands-on training verzorgen we ook support op afstand als je dat wilt. We kunnen op afstand via audio en video helpen en indien nodig jouw device (PC/Laptop) remote overnemen.

 • Stap 5

  Meten is weten! In de oplossing zit een dashboard waarmee je kunt zien hoe de tool gebruikt wordt: bijvoorbeeld de top 10 gebruikers en je kunt zien vanaf welke locatie deelnemers aan de vergadering meedoen. We gaan dit samen evalueren en denken graag met jou mee over het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe toepassingen en internet strategie. Zo kun je bijvoorbeeld Zoom integreren in je website. Dat betekent dat je vanuit je eigen website direct meetings kunt starten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Verras jouw organisatie en vooral jouw (toekomstige) klanten met persoonlijk en interactief online contact. We helpen je graag met deze stappen én meer. Informeer naar ons 5-stappenplan en wat dit plan voor jouw organisatie kan betekenen!

  Tevens kan je het pakket uitbreiden met vele gratis gebruikers, bijvoorbeeld studenten.

PROBEER NU! GRATIS PROEFLICENTIE VOOR 30 DAGEN!

Twijfel je nog? Probeer dan onze gratis demo! Vraag deze HIER aan!

Scroll To Top