Skip to content

RENT A ROOM

Een eigen live online video communicatie platform in jouw look & feel.

Steeds meer klanten maken gebruik van ons eigen ontwikkelde platform. Onder het thema platformen heb je hierover al meer kunnen lezen. De planner - reserveringssysteem - biedt jou de mogelijkheid je eigen branding toe te passen en is super gebruiksvriendelijk.

Tijdens een live online meeting of een meeting op locatie, bespreken we graag jouw wensen en eisen waarna we het video communicatie platform kunnen inrichten zoals jij dat wilt! Passend voor jouw situatie en organisatie.

De planner wordt ingericht in de meeting tijd blokken die jij nodig acht. Uiteraard kunnen wij vanuit onze ervaringen een goed advies geven. De 5 standaard kamers (Virtual Rooms) worden voor jouw organisatie klaargezet.

Uitbreiden kan altijd. Via de planner "huur" je als het ware ruimte en tijd om jouw meetings, lessen, zorgsessies en andere online communicatie te realiseren. Vandaar de naam 'Rent a Room'

HOST EEN PLATFORM IN NEDERLAND

Daar waar de Zoom meetings all over the world in de Cloud plaatsvinden, wordt een deel van het platform, zoals inloggen met je email adres en het uitnodigen van andere personen in onze eigen INTER4Collaboration datacenter in Nederland gehost.

Hierdoor blijven de gegevens van gebruikers in Nederland en worden deze gegevens niet gezien in de Cloud. Wij leggen het jou graag uit. Ook nemen we graag de diverse maatwerk eisen en wensen door.

Prijs
Voor je eigen omgeving op ons platform betaal je eenmalig de inrichting van jullie omgeving. Dat is per situatie afhankelijk van jullie wensen en eisen.

Per jaar betaal je voor de hosting van het platform. Daarnaast betaal je voor de Virtual Rooms die wij voor je aanmaken. Dat aantal is standaard 5 en kan naar behoefte uitgebreid worden. Maatwerk voor jouw organisatie en toch goed betaalbaar. Daar staan we voor!

Lees meer over onze services

Zoom licenties voor jouw bedrijf
Huddle Room [2-6 personen]
Maatwerk platform INTER4Collaboration
Blog | INTER4Collaboration
Scroll To Top