Skip to content

Ervaar het gemak

Met onze online meeting oplossing op basis van Zoom, communiceer je compleet software based. Anytime, anywhere at any device.

Wil jij je processen optimaliseren? Met video conferencing verandert de manier waarop mensen samenwerken. En je verhoogt productiviteit, je houdt tijd over voor belangrijke zaken want je staat niet meer in de file voor een vergadering. Je brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren.

Je eigen live online webinar, of professionele wereldwijde vergadering organiseer je makkelijk met Zoom webinar en video meetings.

Ook biedt Zoom een oplossing voor Digital Signage. Je hoeft er enkel een scherm op aan te sluiten en je geeft een of meerdere ruimten een geheel eigen moderne uitstraling.

Tijdens video conferences en live online meetings kun je elk scherm delen en kan iedereen live annotaties maken. Van PowerPoint tot en met Youtube video's.

Met elkaar aan tafel waar je ook bent

Met de webinar software kun je schaalbaar en eenvoudig jouw doelgroepen bereiken. Schaalbare webinar meetings van 100 tot 10.000 of zelfs meer via Facebook live en YouTube. Maar ook schaalbare video meetings tot wel 500 video deelnemers tegelijk zijn mogelijk.

Heb je behoefte aan een eigen look and feel, een eigen logo in je webinar uitnodigingen of meer personalisering? Het kan! Branding in je eigen herkenbare stijl zodat jij eruit springt is standaard binnen het Business of Education pakket. Naast software kunnen we ook complete ZOOM Rooms inrichten voor high professional communicatie met top camera’s, schermen en microfoons.

En als je behoefte hebt om je webinar vanuit een professionele opname studio te streamen dan kunnen wij ook dat voor jou regelen!

Met de Zoom Room app kun je in een oogopslag zien welke Rooms vrij zijn voor een vergadering en kan je direct vanaf je tablet reserveren. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Makkelijk en professioneel

Live online meetings of webinars organiseren? Dan kies je voor Zoom met INTER4Collaboration!

Zoom maakt het delen van informatie makkelijker dan ooit. Met whiteboarding, schermen delen en annoteren zet je Zoom snel in als instrument voor online kennisdelen.

Tijdens het geven van een online training of een webinar werk je met een aantal bijzonder interactieve functies zoals pollings, reports, chat, raise hand en een geavanceerde live Q&A module.
Allemaal gemakkelijk te bedienen en uiteraard met een professionele uitstraling!

Meeting of webinar gemist? Met één druk op de knop kun je meetings en webinars opnemen en later terugkijken.

Ook biedt Zoom een oplossing voor Digital Signage. Je hoeft er enkel een scherm op aan te sluiten en je geeft een of meerdere ruimten een geheel eigen moderne uitstraling.

Tijdens videoconferences en live online meetings kun je elk scherm delen en kan iedereen live annotaties maken. Van PowerPoint tot en met YouTube video’s.

Partner in Nederland

 

Als gecertificeerd partner van Zoom in Nederland adviseren wij je graag welke voordelen de oplossing biedt en welke inrichting jouw business het sterkst ondersteunt.

Zoom Room Certified Integration Partner

PROBEER NU! GRATIS PROEFLICENTIE VOOR 30 DAGEN!

Twijfel je nog? Probeer dan onze gratis demo! Vraag deze HIER aan!

Scroll To Top